english
ploiesti

Prezentare

     S.C. “PROFESIONAL AUTO SERVICE” S.A. Ploiesti este o societate cu capital integral privat, cu experienta in domeniul intretinerii si reparatiilor autovehiculelor si este dotata cu personal specializat si echipamente specifice procesului tehnologic.
     PAS Ploiesti autorizata de Ministerul Lucrarilor Publice, Amenajarii Teritoriului si Transporturilor – Registrul Auto Roman R.A. (Aut. nr. 476/5.10.2000) sa execute lucrari de intretinere si reparatii la autovehicule. De asemenea este autorizata de Registrul Auto Roman R.A. sa execute inspectii tehnice periodice la toate tipurile de autovehicule conform autorizatiei nr.186/2001.
     Societatea are în proprietate un teren în suprafata totala de 10.114 mp, din care suprafata construita este de 2.799 mp.
     Activitatea de intretinere si reparatii auto se desfasoara intr-o hala cu suprafata de 1.073 mp dotata cu:

     Deasemenea societatea noastra comercializeaza si executa montari de instalatii de alimentare cu G.P.L. pentru motoare pe benzina cu carburatie sau injectie monopunct sau multipunct, productie Italia – Stargas si B.R.C.
     Un alt domeniu de activitate al S.C. PROFESIONAL AUTO SERVICE S.A. îl reprezinta comercializarea urmatoarelor produse:
- utilaje de mica mecanizare în constructii si agricultura, motoare termice, grupuri electrogene, motopompe, motocositoare, placi vibratoare, masini de taiat asfalt, produse de concernul japonez Honda. Asigura service în perioada de garantie si postgarantie pentru produsele distribuite.

Made by High Design